Wie ben ik?

Ik ben Martine van Eijk. Ik denk graag na over de (on)meetbaarheid van zorg. Ik wil dat meten en maten meer gebruikt wordt om de zorg te verbeteren en minder polariseert. Ik zie nu te vaak een hakken in het zand situatie omdat partijen zich ingraven in grote getallen versus casuïstiek. Dat kan beter. Daar werk ik aan.

Omdat je, volgens mij, als je echt goed naar de grote getallen kijkt ziet dat we op dit moment vooral winst kunnen halen voor de gemiddelde gezondheid van Nederland met leefstijlverbeteringen wil ik dat aandacht geven.

Mackenback over preventie

Als ik naar mensen luister hoor ik een soort moedeloosheid: Wie weet het nog. Ik heb alles al geprobeerd. Ik wil mensen weer autonomie ondanks de kakofonie (van tegenstrijdige gezondheidsinformatie) laten voelen. Daarom schrijf ik daarover. Ik blog op stapvoorstapgezonderenfitter.nu met tips om gezonder te leven voor iedereen.

Deze blog is een try-out voor dingen waar ik nog niet zo uit ben. Vooral over hoe we cijfers beter en meer ondersteunend kunnen zijn in de zorg. Meer onaf en ongestructureerd: onaffe gedachten ;-). Zie mijn LinkedIn voor meer details.

Op mijn stap voor stap site heb ik hier ook over geschreven.

Please enjoy my unfinished thoughts.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s