The Day After

Ik ben naar Business Bootcamp geweest. Vol enthousiast, moe en tevreden. Conclusie één: weer gaan bloggen en nu over mijn bedrijf. Maar ik heb geen bedrijf, ik weet niet eens of ik een product heb. Ik verdien al mijn hele leven genoeg door braaf mijn best te doen.

Ik vind echter ook dat ik een betere versie van mezelf verdien, mijn tienermeiden tot voorbeeld kan zijn en weer een keertje sauna of wintersport zou heerlijk zijn. Dus moet ik op zoek in mezelf.

Ik weet heel veel van verantwoord medicijngebruik, ik kan vanuit alle partijen aangeven wat goed gaat en wat niet. Ik ken de rol van zo’n beetje iedereen in het veld en heb hierover geschreven. Als onderzoeker ga ik echter niet meer verdienen dan ik nu doe. Verder ben ik die pillen en poeders zat. Waarom zien we eigenlijk in al die geneesmiddelen? Wat gebeurt er dat mensen zo vaak voor een pil kiezen en niet dieper in zichzelf naar antwoorden kijken? Zegt je rug niet al heel lang dat zoveel zitten niet goed is? Zegt je maag niet al heel lang dat een avondje op de bank doorsnaaien -zum kotzen- is? Begrijp me goed, ik ben niet tegen pillen. Lang leve de HIV remmers! Lang leve de reuma-medicatie! Lang leve paracetamol!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s